Siirry sisältöön
Taikapolku tyky ja kokous

Taikapolku retki on avain tykyyn ja tyhyyn. Luonnossa liikkuminen ja nauttiminen hyvässä seurassa antaa eväitä hyvinvoinnin ylläpitoon ja lisäämiseen. Yhteinen matka luontoon vahvistaa myös yhteisöllisyyttä. Luonnossa nautitut nokipannukahvit tai tukevammat eväät tuovat tunnelmaan tärkeän lisän.

Yhden retken sijaan hyvinvointia voidaan kehittää useamman retken kokonaisuudella. Samalla lähiluonnosta avautuu uusia maisemia ja reittejä, jotka voivat houkutella uusiin retkiin.

Luonnossa voidaan liikkua myös asian kanssa. Kokous tai ideariihi voi lähteä uuteen lentoon metsäpoluilla, kun raitis ilma ja liikkuvat lihakset pitävät ajatuksen kirkkaana. Luonnossa hyvään vauhtiin saatua kokousta tai ideariiheä voidaan jatkaa tarpeen vaatiessa muodollisemmissa puitteissa ja tiloissa.

Tunnelmallinen retki ja nuotiolla vietetty hetki, tai reippaampi kierros vaihtelevassa luonnossa sopii hyvin myös tyky-saunan tai ruokailun alle. Taikapolku tyky ja kokous on helppo liittää esimerkiksi Lauhansarven saunojen, ruokailujen ja majoituksen kanssa samaan pakettiin.

Taikapolku juhla voidaan toteuttaa Lauhanvuoren tai Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuistoissa, tai jossain muissa alueen hienoista luontokohteista. Jokainen kohde ja vuodenaika tarjoavat omat erityispiirteensä tykyn tai kokouksen sisältöön.